Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Nowy filmik na CA NA

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Pojawiło się to na YT Combata Amerykanskiego.

O co chodzi?

Będziemy mieć specializacje do wyboru ?

Ps. Myślę że teoria Kacpra z mojego clanu o powrocie pająków i scorpionów jest realna po tym filmiku :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jeśli grałeś w Crossfire to będziesz wiedział co to MVP, będziesz dostał tylko więcej Exp'a i GP będąc MVP jest tylko 1 osoba na grę. Zobaczymy czy to będzie w ogóle na EU.

Opublikowano

Jest coś podobnego w Crossfire EU, według mnie fajnie że dodadzą to do CA.

BTW. No też myślę że porwóci event Scorpions vs Spiders, mam taką nadzieję :D.

Bywalec
Opublikowano

Nie gram w Crossfire.

Dobrze jakby Scorpions vs Spiders wróciło, bo ja w tamtym nie brałem udziału bo byłem jeszcze niedoświadczonym graczem :P

Wprowadzą u nas to.

Ps. Zalajkujcie CA America na FB to będziecie wiedzieć co wprowadzą u nas w CA za miesiąc :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano
Lol oni maja tam akimbo omg

Nom :c. Jak widać, czyli u nas niedługo też wejdzie akimbo. Wiem jak jest w MW3, ludzie z akimbo nie mają życia, każdy płacze ,, akimbo noob '' ,, akimbo l2p '' itd, w CA może zmienić się to na kicki.

Co do tego MVP, wydaje mi się, że będzie to kolejny niewypał i zbędna rzecz w grze.

Opublikowano

MVP - łatwiej mówiąc najlepszy gracz, tak samo bodajże w Fifie 2002 było takie coś, na koniec meczu był pokazywany MVP, oraz najlepszy bramkarz.

Lol oni maja tam akimbo omg

Lol ja też mam o.0 co to za problem dorobić sobie 2 model broni :D

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Wejdź sobie w spis eventów

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Event

Włącz 12 stronę i będziesz miał 1 event

The V-10° Campaign
Opublikowano

Wejdź sobie w spis eventów

Włącz 12 stronę i będziesz miał 1 event

Żeby się nie męczył:

Na prawde, był to fajny event, oby go dodali i w tym roku ;).

To już było rok temu, ten czas szybko mija, fajne nagrody wtedy były, mam nadzieje, że będzie tak jak z 5shotem, dają go z powrotem :D.

Opublikowano

Żeby się nie męczył:

Na prawde, był to fajny event, oby go dodali i w tym roku ;).

To już było rok temu, ten czas szybko mija, fajne nagrody wtedy były, mam nadzieje, że będzie tak jak z 5shotem, dają go z powrotem :D.

I tu panie dojebałeś.

Kolejne odsłony 5 Shota były chujowe.

Szczerze? Nie ma jeszcze w CA NA więc może za półroku - rok to wprowadzą

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Bywalec
Opublikowano

Akurat przed ostatni 5-shoot był fajny,

Miałam PP-19 mod Scorpion na 90

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

o co chodzi z tym specem czy cos tam

Co to jest aimbo?

Na razie nie wiadomo dużo informacji na ten temat, gdyż nie zostało to nawet wprowadzone.

Akimbo? Akimbo to jest broń dwuręczna, np. Skorpion w dwóch rękach i strzelasz LPM skorpion z lewej PPM skorpionem z prawej, jest tak min. w MW3.

Opublikowano

To są typy MVP, tutaj masz listę wszystkich

http://combatarms.nexon.net/News/View.aspx?boardNo=101&contentNo=00DvG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...